Jan van Aalst Fotografie

Klantwaarderingen

Enkele ontvangen waarderingen van klanten:
Dik, Bilthoven:
"Tweeluik "Virtueel Landschap" van Jan van Aalst gekocht; no. 5 van 30, met certificaat van echtheid van de maker. Prachtig; goed gekozen titel: het werk is duidelijk een beeld van een landschap, maar tegelijk ook meer dan "echt". Uitvoering helemaal naar eigen wens, gematteerd en "zwevend" gemonteerd op dibond. Dit afscheidscadeau van mijn oud-collega's heeft een vaste plek in onze woonkamer gekregen. Mooi werk, Jan!"
       
Jos, Rijen:
"Inlijstwerk door Jan van Aalst laten verzorgen: prachtig strak resultaat en tegen een interessante prijs. Wederom bedankt Jan en tot een volgende keer!"
  
Rienus, Hooge Zwaluwe:

"Op de door mij gestelde vraag kreeg ik binnen enkele uren het juiste advies. Hartelijk dank voor de snelle en juiste beantwoording."
     
Wendy, Suzhou (China):
"Tja dan woon je aan de andere kant van de wereld en gaat je lens kapot, en dan..... Hier laten maken was geen optie. Dus heb ik via de mail contact opgenomen met Jan, en hem het probleem uitgelegd. Als ik ervoor zorgde dat de lens bij hem kwam zou hij er voor zorgen dat de lens gemaakt zou worden. En zo gezegd zo gedaan. De lens ging terug naar Nederland, is gemaakt en is ook weer terug bij ons in China. En hij werkt weer perfect! JAN, ENORM BEDANKT!"
   
Sharon, Breda:

"Bijzonder goede ervaring met Jan van Aalst bij de bestelling van enkele schilderijen. Kernwoorden: deskundigheid, nauwkeurigheid en kwaliteit! Erg tevreden over het eindresultaat."
   
Manon, Rijen:

"Wilde van 2 foto's één foto laten maken en kreeg een beetje het idee dat dat een lastige opgave was met een niet zo goed resultaat. Via Google ben ik terecht gekomen bij Jan van Aalst en hij heeft mijn stoutste verwachting overtroffen met het behaalde resultaat. Het is en prachtige foto geworden waar ik hem zeer dankbaar voor ben! Dank je wel Jan."
     
Proos, Bavel:

"Jan heeft gezorgd voor drie prachtige afdrukken van mijn foto's voor de expositie van Fotoclub Nieuw-Ginneken. Bedankt Jan."
       
Chantal, Breda (Kroonmoment Fotografie):
"Zelf als professioneel fotograaf was ik op zoek naar een gedegen bedrijf welke de sensor van mijn camera kon reinigen. Ik kwam bij Jan van Aalst terecht die met zijn connecties mij binnen 2 dagen aan een prachtig schone sensor heeft geholpen. Een prettig ontvangst in zijn Galerie waar het werk van deze vakman te bewonderen is. De sensor is weer brandschoon, ik ben blij met deze ontdekking. Een aanrader voor alle fotografen!"
     
Katleen, Aalst (België):

"Hartelijk dank voor deze schitterende service! Wordt erg gewaardeerd! Ik was toevallig op jouw site beland (wij zijn van omgeving Aalst - België 😊) maar de ervaringen van de klanten zoals ik die op jouw site kon lezen, spreken voor zich!!"
     
Riet, Gilze:

"Ik kwam bij Jan met een grote foto aan met de vraag om die in te kunnen lijsten. Ik kreeg daarbij goed advies en Jan hielp ook met het zoeken van een passende lijst daarvoor. Jan heeft de foto keurig ingelijst en netjes thuis bezorgd. Vlot en goede service, kortom wij zijn zeer tevreden!!!"
   
Trudi, Breda:
"Bij een expositie kennis gemaakt met het "inlijsten" van foto's op foam. Jan heeft dit ook voor ons heel mooi gedaan."
   
Rogier, Leidschendam (Kiwi Electronics):
"Door een aanbieding contact opgenomen met Jan van Aalst. Snelle en duidelijke communicatie. En snelle levering! Zeer prettige ervaring."
   
Jolanda, Borne (Van der Velde CRC Clinical Research Consultancy):

"Ik sluit me aan bij de vorige recenties: zeer snelle levering, duidelijke communicatie en mooie aanbieding!"
   
Evert, Oirschot (Bach & Broccoli):

"Ik ben zeer tevreden met de correcte en persoonlijke afhandeling van mijn aankoop. Prima prijs, goede communicatie (toegankelijk) en zeer snelle levering. Top!"
   
Fred, Nieuwstadt:

"Zelfde ervaring als Roland uit Utrecht. Leuke aanbieding, goede informatieverstrekking, (zéér) snelle levering, kortom perfecte service."
   
Roland, Utrecht:

"Nog voordat de camera leverbaar was, had Jan als 1 van de weinigen in Nederland al een aanbieding op zijn website staan. Na enig e-mailverkeer was mij ook duidelijk dat Jan met vrij grote zekerheid, zeer snel kon leveren. Dat bleek ook; zelfs een week eerder dan aangekondigd en Jan zelf had verwacht, had ik de camera al in huis. Jan heeft alles keurig verzorgd en ik werd door middel van e-mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De camera is naar volle tevredenheid."
   
Fred, Elahuizen:

"Uw site en adres zal ik paraat houden voor eventueel toekomstige uitbreidingen. Uw snelheid en professionaliteit van reageren is werkelijk uitmuntend. Mijn complimenten en nogmaals dank."
   
Jan, Soest:
"Jan is in de eerste plaats een bevlogen fotograaf, pas dan een verkoper. In deze moeilijke tijd, onthoudt Jan van Aalst."
   
Piet, Havelte:

"Na verschillende teleurstellende ervaringen bij het kopen van spullen, ben ik bij Jan terecht gekomen. Deskundig advies en afhandeling. Dit kan ik iedereen aanbevelen en.... dan ook nog prima prijzen en goede spullen!"
           
Hendrik, Renesse:

"Ik heb diverse toebehoren bij Jan gekocht om diverse redenen. De belangrijkste reden was wel dat je met een vakman praat die weet waar het over gaat. Jan reageert direct op al je vragen en kan qua prijs en levertijd meekomen met andere leveranciers. Los van dit alles maakt Jan ook hele mooie en unieke foto's."
         
Tomas, New York (Amerika):

"Wij hebben Jan schoenendozen vol oude fotonegatieven toevertrouwd - nu hebben we al onze dierbare familieherinneringen netjes gesorteerd en digitaal opgeslagen. Een geweldige service!"
   
Kees, namens Hondenvereniging Kyon te Haaren (Hondenvereniging Kyon):

"Jan heeft voor onze hondenvereniging foto's gemaakt. De foto's zijn tijdens een trainingsavond gemaakt en het zijn geweldige foto's geworden. Jan bedankt."
       
Marijke, Breda:
"Jan, nog bedankt voor het strakke opplakken van de foto's en voor de snelle service hoor."
       
Johanne, Bavel:

"Jan, bedankt voor je hulp. Samen met jou heb ik een verrassend mooi resultaat bereikt met mijn foto's."
   
Marianne, Gilze:

"Veel dank voor het scannen en afdrukken van een paar van onze huwelijksfoto's van 45 jaar geleden, zijn super mooi. Mijn zonen zullen er blij mee zijn."
   
Peter:
"Als Jan het niet kan oplossen, vergeet het dan maar."
   
Ton, Breda (Ton Dirven Photography):
"Adequaat, vlot en goede service. Kortom, ik ben tevreden!"
Powered by Artmajeur